Historie

 

Historie

 

Wij zijn jong en dynamisch bedrijf, 1 mei 2003 zijn we van start gegaan onder de naam Schildersbedrijf Ron Schaefer. In de loop der jaren zijn we behoorlijk gegroeid. We zijn een erkend leerbedrijf voor het schildersvak. Mijn vrouw heeft altijd veel interesse getoond in het bedrijf en het schildersvak, het was een logische keuze om haar meer bij het bedrijf te gaan betrekken. Sylvia helpt nu op diverse manieren mee in het bedrijf, de ene keer is ze op locatie aan het schilderen, de andere dag is ze druk met de administratie en de planning.

Op 1 januari 2011 hebben we ervoor gekozen om Sylvia helemaal deel te laten uitmaken van het bedrijf. Daarom hebben we een V.O.F. opgericht en de naam aangepast naar Schaefer Schilderwerken.

Sinds februari 2015 is er weer een nieuwe aanwinst in ons team, onze zoon Carlito heeft besloten om nadat hij zijn opleiding had afgerond, mee deel te gaan nemen aan ons team.

Sinds januari 2018 hebben we ervoor gekozen om ons logo en de naam in een nieuw jasje te steken. De nieuwe naam is Schaefer Vastgoed Service

Ons team bestaat uit vakmensen, die echt liefde voor het vak hebben en gemotiveerd zijn om kwaliteit te leveren. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn bereid om flexibel te werken.

 

We hopen U snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *