Tarieven

9% BTW voor particuliere woningen ouder dan 2 jaar

Sinds januari 2019 is het BTW-tarief voor binnen- en buitenschilderwerk aangepast. U betaalt 9% BTW, voor schilderwerken aan woningen die ouder zijn dan twee jaar en bewoond worden door particulieren.

Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken enz. vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Dit betekent dat wij, voor deze werkzaamheden, geen 21% maar 9% factureren, een fikse besparing van 12% op schilderwerkzaamheden.

voor na
IMG028 IMG030

 

Per 1 oktober 2012 is het BTW tarief verhoogd van 19% naar 21%. Voor bedrijven of woningen jonger dan 2 jaar hanteren wij het nieuwe BTW tarief van 21%.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte; de totaal prijs is inclusief materiaal en btw.

Garantie

Bij Schaefer Vastgoed Service gebruiken wij vaste garantie termijnen, die gelden op, door ons, uitgevoerd werk. De garantie is twee jaar op het buitenwerk en drie jaar op het binnenwerk. Dit is met uitzondering van vernielingen en beschadigingen door u zelf of door derden aangericht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *